Op zoek naar leuke of gekke vrijgezellenfeest opdrachten? Je vind ze hier op het forum! Of heb je zelf bijzondere vrijgezellenfeesten meegemaakt? Plaats die hier en ontvang gratis bioscoopkaartjes. Have fun!

Vind of plaats hier leuke vrijgezellenfeest opdrachten voor dames
Gebruikersavatar
Door Biestheuvel
#35
Teambuilding, of gewoon gezellig samen iets doen. Dat is het doel van Daf rijden / Biestheuvel trophy.
Een 4 uur durende toertocht met de oer-Hollandse DAF33 door de prachtige Kempische dorpen. Deze landelijke tour wordt gereden aan de hand van een routeboek. Door het toevoegen van klassementsproeven geeft u deze nostalgische Daf-rit een competitief karakter, ideaal voor teambuilding.

Het rijden in de sympathieke Daf33 is absoluut een belevenis op zich. Een Spartaanse toertocht met: geen airco, geen stuurbekrachtiging, geen rembekrachtiging, de richtingaanwijzers gaan niet automatisch terug, wegligging van “een natte dweil”, acceleratie van een “schildpad” en comfort “nul”. Maar wel een toertocht met veel plezier en hilariteit. Uiteraard is het programma met het Daf rijden een middel om uw doelstelling zoals: verbeteren van saamhorigheid, beloning voor personeel, plezier etc. te bewerkstelligen.

Kijk voor meer informatie of voor een van onze andere activiteiten op onze website:
https://www.biestheuvel.nl/activiteiten ... af-rijden/

Vind hier gave vrijgezellenfeest activiteiten >>>