Op zoek naar leuke of gekke vrijgezellenfeest opdrachten? Je vind ze hier op het forum! Of heb je zelf bijzondere vrijgezellenfeesten meegemaakt? Plaats die hier en ontvang gratis bioscoopkaartjes. Have fun!

Vind of plaats hier stoere vrijgezellenfeest opdrachten voor de heren
Gebruikersavatar
Door Biestheuvel
#27
Het echte vrije val gevoel.

U hoeft niet meer uit een vliegtuig te springen of met een elastiek om uw enkels van een brug te springen om de ervaring van een vrije val te beleven. In plaats daarvan kunt u deze unieke ervaring opdoen met de Free Fall.
De magnetische remtechnologie is aangepast om eerst een snelle afdaling mogelijk te maken, waardoor u een echte “stomach-flipping” sensatie meemaakt en vervolgens geleidelijk aan remt voor een comfortabele landing. Het zelfregelende remsysteem heeft variatie in de daalsnelheid tot een volwassene van 130kg.
U begint met de klim naar boven, waarna een instructeur u op hoogte verteld wat u te wachten staat tijdens de Free Fall. Vervolgens gaat u gezekerd op een plateau staan, dat uitsteekt buiten de toren en neemt u een sprong naar beneden, waarna u geremd wordt en een veilige en gecontroleerde landing maakt.

Kijk voor meer informatie op onze website: https://www.biestheuvel.nl/activiteiten/free-fall/

Vind hier gave vrijgezellenfeest activiteiten >>>