Op zoek naar leuke of gekke vrijgezellenfeest opdrachten? Je vind ze hier op het forum! Of heb je zelf bijzondere vrijgezellenfeesten meegemaakt? Plaats die hier en ontvang gratis bioscoopkaartjes. Have fun!

Vind of plaats hier stoere vrijgezellenfeest opdrachten voor de heren
Gebruikersavatar
Door Biestheuvel
#51
Quad rijden voor iedereen die op zoek is naar een gemotoriseerde uitdaging.
Wij bieden u een spectaculair en uitdagend parcour, op onze speciaal aangelegde quad circuit (1 quad per 5 personen) in de Brabantse Kempen. Onze quad baan is niet alleen maar ontworpen op snelheid, maar ook behendigheid. We werken met een roulatie systeem waar we 1 quad per 5 personen gebruiken. Dit in verband met de veiligheid en de doorstroming. Veiligheid staat bij het quad rijden voorop en u bepaald uiteraard zelf uw snelheid. Een helm is verplicht en wordt door ons geleverd. Verder is het belangrijk goed naar de instructies van onze deskundige outdoor-begeleider te luisteren.

Quad rijden als onderdeel van je vrijgezellenfeest? Dat kan! Daarnaast kunnen we ook teambuildingsactiviteiten verzorgen, waarbij de deelnemers geblinddoekt rijden. Eventueel stellen we ook een gratis een konijnenpak ter beschikking voor vrijgezellenfeesten.

Kijk voor meer informatie of voor een van onze andere activiteiten op onze website:
https://www.biestheuvel.nl/activiteiten/quad-rijden/

Vind hier gave vrijgezellenfeest activiteiten >>>