Op zoek naar leuke of gekke vrijgezellenfeest opdrachten? Je vind ze hier op het forum! Of heb je zelf bijzondere vrijgezellenfeesten meegemaakt? Plaats die hier en ontvang gratis bioscoopkaartjes. Have fun!

Vind of plaats hier leuke vrijgezellenfeest opdrachten voor dames
Gebruikersavatar
Door Biestheuvel
#31
Cooking Adventure op Landgoed de Biestheuvel

Cooking Adventure organiseert onder deskundige leiding van Hedy Rolberg kookworkshops in de buitenlucht. Met haar oorsprong in Lapland is het dé ultieme ervaring van outdoor cooking. De grote witte tipi-tenten en de Finse Kota zijn volledig ingericht op dit kookavontuur. Veelzijdig gebruik van verse ingrediënten en toepassing van authentieke kooktechnieken brengen de lekkerste gerechten op tafel op dit Landgoed in Brabant.

Kookworkshop Cooking Adventure

Als deelnemer van de kookworkshop Cooking Adventure bereidt u in groepjes verschillende speciale gerechten volgens de methode ‘Slow Cooking’. Als de weergoden het toelaten kan dit in de openlucht, anders creëren onze Tipi-tenten een bijzondere sfeer. Na een korte introductie gaat u gezamenlijk onder het genot van een lekker drankje in onze overdekte buitenkeukens met de voorbereidingen aan de slag. Voorzien van recept en ingrediënten gaat u hakken, snijden, mengen en kneden. Hierna kunnen de potten op het vuur en kan het eten gaan pruttelen. Samen bereidt u verschillende gerechten, door middel van uiteenlopende technieken. Na het eten is het heerlijk vertoeven rondom het kampvuur.

Kijk voor meer informatie of voor andere activiteiten/workshops even op de website:
https://www.biestheuvel.nl/workshops/wo ... adventure/

Vind hier gave vrijgezellenfeest activiteiten >>>