Op zoek naar leuke of gekke vrijgezellenfeest opdrachten? Je vind ze hier op het forum! Of heb je zelf bijzondere vrijgezellenfeesten meegemaakt? Plaats die hier en ontvang gratis bioscoopkaartjes. Have fun!

Vind of plaats hier leuke vrijgezellenfeest opdrachten voor dames
Gebruikersavatar
Door Biestheuvel
#58
Discgolf is een hippe rage op gebied van outdoor sport.
Ervaar discgolf zelf, op ons prachtige landgoed! De bedoeling van het spel discgolf is simpel. Net als bij het normale golf, moet u proberen om in zo min mogelijk worpen, de frisbee in de target te gooien. Houdt u gerust rekening met wind, obstakels, afstand en werptechniek!
Disc golf is een sport die in veel opzichten lijkt op het traditionele golf. In plaats van een bal en stokken, gebruiken spelers een vliegende schijf of frisbee. De sport werd in 1970 geformaliseerd en net als met “balgolf” is het doel om elke hole in zo min mogelijk slagen te bereiken (of, met betrekking tot disc golf, in zo min mogelijk worpen). Een golfschijf wordt vanaf de tee naar een doel geworpen dat de “hole” is. De hole kan een aantal verschillende doelen zijn; het meest gebruikelijk is een polehole, een metalen mand die op een stok staat. Als een speler over de fairway loopt, moet hij of zij elke worp uitvoeren vanaf de plek waar de vorige worp geland is. De bomen, struiken en terreinveranderingen in en rond de fairways verzorgen uitdagende hindernissen voor de disc golfer. Ten slotte moet de putt landen in de mand en dan is de hole uitgespeeld. Het discgolf deelt de vreugdes en frustraties van het traditionele golf: een lange put respectievelijk het raken van een boom.

Kijk voor meer informatie of voor een van onze andere activiteiten op onze website:
https://www.biestheuvel.nl/activiteiten/discgolf/

Vind hier gave vrijgezellenfeest activiteiten >>>