Op zoek naar leuke of gekke vrijgezellenfeest opdrachten? Je vind ze hier op het forum! Of heb je zelf bijzondere vrijgezellenfeesten meegemaakt? Plaats die hier en ontvang gratis bioscoopkaartjes. Have fun!

Vind of plaats hier stoere vrijgezellenfeest opdrachten voor de heren
Gebruikersavatar
Door peter
#11
Meestal zal de vrijgezel hier bij voorbaat al bang voor zijn, “hoe word ik door mijn vrienden straks aangekleed? Sta ik dan niet heel erg voor schut?” Toch blijft het erg leuk om dit wel te doen zodat iedereen de hele dag kan zien dat er een vrijgezel in jullie midden is en je een hoop aanspraak krijgt van onbekende mensen om de vrijgezel te feliciteren of over te halen om toch maar niet te gaan trouwen ;)

Je kunt de activiteit die gepland staat alvast in gedachten houden met het kiezen van de kleding. Zodat je bijvoorbeeld een supermanpak kiest als je naar een stormbaan gaat, of een wipe-out gaat doen, wandklimmen, etc. Of juist het tegenovergestelde, bijvoorbeeld een roze tutu als je een survivaltocht gaat doen. Ook kun je ervoor kiezen om allemaal verkleed te gaan of allemaal dezelfde T-shirts met een grappige tekst over de vrijgezel er op gedrukt.

Vind hier gave vrijgezellenfeest activiteiten >>>