Op zoek naar leuke of gekke vrijgezellenfeest opdrachten? Je vind ze hier op het forum! Of heb je zelf bijzondere vrijgezellenfeesten meegemaakt? Plaats die hier en ontvang gratis bioscoopkaartjes. Have fun!

Vind of plaats hier stoere vrijgezellenfeest opdrachten voor de heren
Gebruikersavatar
Door Biestheuvel
#32
Paintball is een avontuurlijk spel, vol actie en verrassingen

Samenwerking, strategie en enthousiasme zijn de ingrediënten voor een knallend paintball avontuur. De paintball area op het landgoed in Brabant is uitdagend ingericht voor een spannende strijd. Het ene moment wordt u geraakt, het andere moment belaagt u uw vrienden of collega’s. Onze professionele begeleiding zorgt voor een fantastische en ultieme paintballbeleving.

Kleding en bescherming

Bij aankomst wordt er eerst een overall aangetrokken, deze is voor uw bescherming maar voornamelijk ook voor het opvangen het verf. Komt de verf toch in de kleding of dergelijke is dit niet erg aangezien de verf heel makkelijk uitwasbaar is. Hierna wordt een masker uitgekozen, die het gezicht zal beschermen terwijl het spel wordt gespeeld. Deze hoeft dus ook alleen op in het veld. Aangeraden wordt om zelf oude schoenen mee te nemen, die vies mogen worden.
Ook hebben we een konijnen pak te leen voor de vrijgezel!

Kijk voor meer informatie of voor andere activiteiten/workshops even op de website:
https://www.biestheuvel.nl/outdoor-work ... enfeesten/

Vind hier gave vrijgezellenfeest activiteiten >>>