Op zoek naar leuke of gekke vrijgezellenfeest opdrachten? Je vind ze hier op het forum! Of heb je zelf bijzondere vrijgezellenfeesten meegemaakt? Plaats die hier en ontvang gratis bioscoopkaartjes. Have fun!

Vind of plaats hier stoere vrijgezellenfeest opdrachten voor de heren
Gebruikersavatar
Door Biestheuvel
#57
Hoogte arrangement Revolution bestaat uit de Jacobsladder, Krat stapelen en Wandklimmen. Deze activiteit duurt 3 uur.

Jacobsladder
Op ons terrein staat een 8 meter hoge ‘ladder’. Deze ladder kan u niet in u eentje
beklimmen. U zal minimaal met z’n tweeën moeten zijn om deze ladder te beklimmen omdat de afstand tussen de sporten steeds groter wordt. Deze activiteit vraagt echte samenwerking en kan met twee of drie klimmers tegelijk gedaan worden. Bent u allemaal boven aangekomen, trek dan letterlijk aan de bel om zo uw tijd vast te zetten. Het snelste klimteam wint! Bijzonder aan deze activiteit is dat u niet alleen gaat klimmen maar dat u ook zelf gaat zekeren. Heeft u genoeg vertrouwen in uw collega’s, vrienden of familie om ze u te laten zekeren op grote hoogte?

Krat stapelen
Krat stapelen: een echte teamactiviteit op hoogte. Zowel de klimmer als de overige deelnemers zijn van groot belang. Wie heeft de beste balans en lef om zo hoog mogelijk op een stapel kratten te klimmen die elk moment om kan vallen? Hier is goed teamwork een must! 

Wandklimmen
Bedwing de klimwanden van onze klimtorens! Probeer gezekerd aan een klimtouw zo hoog mogelijk te klimmen (max. 10 meter) en ontdek dat het niet alleen om kracht gaat. Wie komt er helemaal boven …? De mogelijkheid bestaat om te klimmen met een automatisch zekerapparaat of vertrouwt u meer op de vaardigheden van de instructeur om u te zekeren?

https://www.biestheuvel.nl/activiteiten/revolution/
Laatst omhoog gehaald door Biestheuvel op di mar 12, 2019 3:54 pm.

Vind hier gave vrijgezellenfeest activiteiten >>>