Pagina 1 van 1

Hoogte arrangement Diving Coaster

BerichtGeplaatst:di mar 12, 2019 3:43 pm
door Biestheuvel
Voor de echte dare devils is er ons hoogte arrangement Diving Coaster, bestaande uit een Oversteek en Abseil op 10 meter hoogte en een Giant Swing. De activiteit duurt 2 uur.

Oversteek met abseilen
Verleg uw grenzen op de grote hoogte tussen onze torens. Middels een trappenhuis begint u aan de klim naar boven waarna instructeur zorgt dat u veilig aan de oversteek kan beginnen. De oversteek bestaat uit twee kanten. De ene kant is de indianenbrug. Stapje voor stapje gaat u over een dunne kabel van de ene klimtoren naar de andere. Dit betekent dat u zich vasthoudt aan een touw boven uw hoofd en loopt op een touw onder u. De andere kant bestaat uit drie delen: klimnet, vlooiensprong (podiumpjes op een afstand van ongeveer 1,5 meter afstand van elkaar waartussen u moet stappen/springen met behulp van een touw om je vast te houden) en tandenstokers (houten palen die telkens in de weg staan op de plek waar je moet lopen). Spannend! Eenmaal aangekomen op de 2e toren wordt u voorbereid op een sensationele afdaling. Weer veilig op de grond kunt u vol trots terugkijken op een grensverleggend avontuur.

Giant Swing
Bent u op zoek naar kriebels in uw buik? Probeer dan onze Giant Swing en slinger tussen onze torens heen en weer vanaf een hoogte van 10 meter. Stelt u eens voor wat een enorme kick het geeft en hoe de adrenaline door uw lichaam stroomt. Middels een trappenhuis begint u aan de klim naar boven waarna een instructeur u op grote hoogte vertelt wat u te wachten staat. Vervolgens gaat u gezekerd op een plateau zitten dat uitsteekt buiten de toren. En dan … dan moet u springen om vervolgens door de schommel opgevangen te worden.

https://www.biestheuvel.nl/activiteiten/diving-coaster/