Op zoek naar leuke of gekke vrijgezellenfeest opdrachten? Je vind ze hier op het forum! Of heb je zelf bijzondere vrijgezellenfeesten meegemaakt? Plaats die hier en ontvang gratis bioscoopkaartjes. Have fun!

De leukste ideeën voor vrijgezellenfeest opdrachten!
Gebruikersavatar
Door Biestheuvel
#36
Met meerdere groepen gaat u de strijd aan met elkaar en met de elementen: kracht, snelheid, samenwerking en intelligentie.
Bij deze activiteit, Expeditie Jones, legt ieder team 6 proeven af, in voetsporen van de beroemde ontdekkingsreiziger “bevelvoerder Jones”. Bij iedere proef die goed word afgelegd zijn amuletten te verdienen, in de vorm van een houten schijf. Deze schijven kunnen worden ingezet tijdens het eindspel. Een fantastische activiteit voor jong en oud. Met meerdere groepen gaat u de strijd aan met elkaar én de elementen: kracht, snelheid, samenwerking en intelligentie.

Stelt u zich een activiteit voor, met de avontuurlijke factor van Indiana Jones en de sport en spel activiteiten van Expeditie Robinson. Dat is Expeditie Jones! We nemen u mee terug in de tijd, naar het jaar 1460. De tijd van de grote ontdekkingsreizigers. U treedt in de voetsporen van Bevelvoerder Jones. Hij was heer en meester van velen en ontdekte eilanden in de nieuwe wereld. Zijn avonturen vormen de maatstaf voor de verschillende proeven die worden uitgevoerd door alle deelnemers.

Voor meer informatie over deze of een van onze activiteiten ga naar onze website:
https://www.biestheuvel.nl/activiteiten ... tie-jones/

Vind hier gave vrijgezellenfeest activiteiten >>>