Op zoek naar leuke of gekke vrijgezellenfeest opdrachten? Je vind ze hier op het forum! Of heb je zelf bijzondere vrijgezellenfeesten meegemaakt? Plaats die hier en ontvang gratis bioscoopkaartjes. Have fun!

De leukste ideeën voor vrijgezellenfeest opdrachten!
Gebruikersavatar
Door Biestheuvel
#68
Helikopter Experience op Landgoed de Biestheuvel
Wanneer u op zoek bent naar een sensationele beleving tijdens een bedrijfsuitje is de Helikopter Experience wat u zoekt!

Wij zorgen ervoor dat uw groep in 2 teams wordt verdeeld, waarna elk team vertrekt met een Kick Bike Fat Max electrische step voor een mooie tocht door de Brabantse Kempen. Niets vermoedend arriveren beide teams onder begeleiding van een instructeur op locatie A en B voor een versnapering. Plotseling hoort men een helikopter vliegen die wel heel dichtbij komt… Ineens landt de helikopter voor hun ogen en worden ze uitgenodigd om in te stappen. Na een vlucht van 6 minuten landen ze op locatie B waar hun collega’s staan en gaat de tocht verder met de steps van de collega’s. De collega’s op locatie B stijgen op met de helikopter en gaan met een snelheid van 200 km per uur naar locatie A om de steptocht voort te zetten.

Kijk voor meer informatie of voor een van onze andere activiteiten op onze website:
https://www.biestheuvel.nl/activiteiten/helikopter-experience/

Vind hier gave vrijgezellenfeest activiteiten >>>